Contact & Informatie

Skippy.be is een Vlaamse portaalsite met als opzet objectieve informatie over het huren van springkastelen geven en zoveel mogelijk kandidaat-huurders in contact brengen met verhuurders van springkastelen. Skippy.be is een neutrale site, we verkopen of verhuren zelf geen springkastelen: we beperken ons tot het geven van algemene informatie.

Skippy.be is een realisatie van SitePlan,  een internetbedrijf dat gespecialiseerd is in goedkope domeinnaam registraties, web hosting en het ontwerpen van websites voor bedrijven, verenigingen en privé-personen. Eén van die websites is “Uitstapjes met kinderen“, een website met meer dan duizend ideeën voor daguitstappen met kinderen. Van daaruit is het idee voor Skippy.be ontstaan.

Skippy.be verkoopt of verhuurt zelf geen springkastelen: we beperken ons tot het geven van algemene informatie. Zo vind je op Skippy.be onder andere een lijst met bijna 300 verhuurders van springkastelen in Vlaanderen. Een vermelding op Skippy.be is gratis voor verhuurders, raadpleeg onze pagina voor verhuurders als je als verhuurder van springkastelen meer wil opvallen in de lijst.

Zoek je een springkasteel voor een feest van de jeugdvereniging, de sportclub of de school? Organiseer je een verjaardagsfeestje, een communiefeest of een kinderparty? Of zoek je gewoon een leuke attractie voor een buurtfeest of een tuinparty? Op skippy.be vind je zeker een springkasteel verhuurder in jouw buurt!

Je kan ons contacteren via mail op info at skippy dot be.